Oliwia20013

Staż : 2315 dni
Ranking ogólny : 503.
Fundusze : 43 354 379 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
10:00
Energia
100%
Zdrowie
24%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1058.60

Wytrzymałość
39.9955
79.99
Prędkość
121.5725
243.15
Ujeżdżenie
110.464
220.93
Galop
167.2805
334.56
Kłus
7.676
15.35
Skoki
82.31
164.62
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 30 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 473 kg
Maść: Gniada Urodzona: 30.06.2014
Hodowca: Oliwia20013 Zarobki: 491 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0002
Wyścigi kłusem 0021
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0300
Zawody w ujeżdżeniu 0220
Potencjał genetyczny Suma: 1322.84
Wytrzymałość151.12  Galop349.10
Prędkość276.26  Kłus72.60
Ujeżdżenie249.94  Skoki223.79
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
45.37
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Greypicto6Vellia
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
151.123
Prędkość
276.264
276.264
Ujeżdżenie
249.949
249.949
Galop
349.101
349.101
Skoki
223.796
223.796
Ta klacz ma 77 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Grinna nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja