Marked4

Staż : 314 dni
Ranking ogólny : 30760.
Fundusze : 158 387 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Kasztanowata
23:00
Energia
21%
Zdrowie
100%
Morale
93%

Umiejętności

Suma: 918.82

Wytrzymałość
32.1395
64.28
Prędkość
38.024
76.05
Ujeżdżenie
205.491
410.98
Galop
61.1015
122.20
Kłus
105.3795
210.76
Skoki
17.274
34.55
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 3 lata 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: ogierWaga: 465 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 04.06.2014
Hodowca: Marked4 Zarobki: 67 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1610.09
Wytrzymałość182.14  Galop290.20
Prędkość252.97  Kłus374.55
Ujeżdżenie425.90  Skoki84.30
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-59.94
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
182.144
Prędkość
252.977
252.977
Ujeżdżenie
425.905
425.905
Galop
290.201
290.201
Kłus
374.551
374.551
Ten koń ma 106 gwiazdek doskonałości.

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique2xvertblanc2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xvertblanc2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xvert2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonuscouleurKolor

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Rin nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja