julitka16

Staż : 1223 dni
Ranking ogólny : 28279.
Fundusze : 1 333 266 equus
Historia właścicieli
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 397.25

Wytrzymałość
45.623
91.25
Prędkość
71.12
142.24
Ujeżdżenie
53.2525
106.50
Galop
13.6345
27.27
Kłus
6.837
13.67
Skoki
8.158
16.32
Rasa: Koń fiordzkiWiek: 7 lat 8 miesięcy
Gatunek: KucWzrost: 145 cm
Płeć: klaczWaga: 452 kg
Maść: Brunblakk Urodzona: 27.04.2014
Hodowca: julitka16

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 646.24
Wytrzymałość110.80  Galop124.21
Prędkość169.71  Kłus47.69
Ujeżdżenie131.25  Skoki62.56
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-16.70
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Róg Fiord 371
Matka: Mynia
Koń fiordzki
50.0%
Pinto
50.0%

Jakość

Wytrzymałość
110.805
Prędkość
169.71
Ujeżdżenie
131.253
Galop
124.21
Ta klacz ma 16 gwiazdek doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Ula nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja