Anya003

Staż : 4281 dni
Ranking ogólny : 1756.
Fundusze : 179 552 500 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Ciemnokasztanowata
20:15
Energia
25%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1550.65

Wytrzymałość
130.3965
260.79
Prędkość
161.517
323.03
Ujeżdżenie
144.9725
289.94
Galop
43.1945
86.39
Kłus
205.5555
411.11
Skoki
89.689
179.38
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 17 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: klaczWaga: 537 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 15.10.2013
Hodowca: Ervisha Zarobki: 3 953 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02119
Wyścigi kłusem 0129
Biegi przełajowe 0132
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1249.56
Wytrzymałość211.27  Galop68.52
Prędkość260.71  Kłus330.67
Ujeżdżenie235.84  Skoki142.52
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
62.32
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Kłusak francuski
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
211.279
211.279
Prędkość
260.715
260.715
Ujeżdżenie
235.842
235.842
Kłus
330.672
330.672
Skoki
142.521
Ta klacz ma 72 gwiazdki doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

longeLonża

ujeżdżenie: +12, galop: +10, kłus: +10

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapisclassique2xrougevert2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Hot Chocco Latte nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja