blair29

Staż : 2743 dni
Ranking ogólny : 7713.
Fundusze : 16 956 488 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
16:45
Energia
20%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 643.24

Wytrzymałość
30.629
61.26
Prędkość
59.3295
118.66
Ujeżdżenie
97.5965
195.19
Galop
82.935
165.87
Kłus
19.597
39.19
Skoki
31.5335
63.07
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 486 kg
Maść: Gniada Urodzony: 01.10.2013
Hodowca: blair29 Zarobki: 170 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0012
Potencjał genetyczny Suma: 1154.23
Wytrzymałość131.80  Galop304.45
Prędkość241.02  Kłus63.36
Ujeżdżenie218.25  Skoki195.32
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-47.48
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Angel Over the Rainbow
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
131.804
Prędkość
241.028
241.028
Ujeżdżenie
218.251
218.251
Galop
304.458
304.458
Skoki
195.328
195.328
Ten koń ma 62 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Chocolat nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja