08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 631.26

Wytrzymałość
50.921
101.84
Prędkość
82.689
165.38
Ujeżdżenie
67.732
135.46
Galop
98.968
197.94
Kłus
6.325
12.65
Skoki
8.997
17.99
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 481 kg
Maść: Izabelowata Urodzona: 20.09.2013
Hodowca: werociraptor Zarobki: 90 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0001
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1068.14
Wytrzymałość125.34  Galop271.36
Prędkość220.78  Kłus58.70
Ujeżdżenie204.71  Skoki187.21
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
25.71
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
93.7%
Koń holsztyński
6.3%

Jakość

Wytrzymałość
125.343
Prędkość
220.788
220.788
Ujeżdżenie
204.718
204.718
Galop
271.367
271.367
Skoki
187.219
Ta klacz ma 54 gwiazdki doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Chris is that a weed nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja