Prim

Staż : 1731 dni
Ranking ogólny : 18392.
Fundusze : 3 027 879 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń czystej krwi arabskiej Kasztanowatodereszowata
10:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 113.39

Wytrzymałość
9.6975
19.39
Prędkość
13.721
27.44
Ujeżdżenie
15.0205
30.04
Galop
8.739
17.48
Kłus
4.7895
9.58
Skoki
4.7275
9.46
Rasa: Koń czystej krwi arabskiejWiek: 6 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: klaczWaga: 454 kg
Maść: Kasztanowatodereszowata Urodzona: 15.06.2013
Hodowca: Prim Zarobki: 104 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0010
Potencjał genetyczny Suma: 651.27
Wytrzymałość134.38  Galop101.20
Prędkość158.85  Kłus57.50
Ujeżdżenie135.15  Skoki64.15
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-70.71
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Amanda ۱Primrose
Koń fryzyjski
50.0%
Koń czystej krwi arabskiej
50.0%

Jakość

Wytrzymałość
134.39
Prędkość
158.857
Ujeżdżenie
135.158
Galop
101.201
Ta klacz ma 15 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Łatka nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja