Ateiris

Staż : 1148 dni
Ranking ogólny : 6972.
Fundusze : 12 051 397 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
11:00
Energia
79%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 440.74

Wytrzymałość
67.9155
135.83
Prędkość
33.1815
66.36
Ujeżdżenie
37.447
74.89
Galop
40.811
81.62
Kłus
10.239
20.48
Skoki
30.777
61.55
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 16 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: klaczWaga: 485 kg
Maść: Cremello Urodzona: 23.04.2013
Hodowca: Emerytowany hodowca

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1025.67
Wytrzymałość153.60  Galop232.48
Prędkość204.17  Kłus56.28
Ujeżdżenie199.29  Skoki179.83
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-17.71
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
153.603
Prędkość
204.17
204.17
Ujeżdżenie
199.294
199.294
Galop
232.486
232.486
Skoki
179.835
Ta klacz ma 49 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

clochesKaloszki

prędkość: +6, ujeżdżenie: +6, Skoki: +6

eperonsOstrogi

wytrzymałość: +9, prędkość: +9, ujeżdżenie: +9, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Klacz nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja