09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1221.55

Wytrzymałość
84.3695
168.74
Prędkość
105.48
210.96
Ujeżdżenie
150.438
300.88
Galop
135.8965
271.79
Kłus
57.6705
115.34
Skoki
76.9215
153.84
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 14 lat 1 miesiąc
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: klaczWaga: 471 kg
Maść: Cremello Urodzona: 21.02.2013
Hodowca: Hiszpania59 Zarobki: 12 267 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0474
Wyścigi kłusem 0011
Biegi przełajowe 0121
Konkursy skoków 0320
Zawody w ujeżdżeniu 01188
Potencjał genetyczny Suma: 1005.88
Wytrzymałość154.68  Galop205.78
Prędkość192.63  Kłus93.66
Ujeżdżenie211.52  Skoki147.59
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
85.31
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
154.681
Prędkość
192.639
192.639
Ujeżdżenie
211.524
211.524
Galop
205.78
205.78
Skoki
147.592
Ta klacz ma 44 gwiazdki doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

clochesKaloszki

prędkość: +6, ujeżdżenie: +6, Skoki: +6

eperonsOstrogi

wytrzymałość: +9, prędkość: +9, ujeżdżenie: +9, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

longeLonża

ujeżdżenie: +12, galop: +10, kłus: +10

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Raffyn nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja