Koń wierzchowy Koń holsztyński Jasnosiwa
16:45
Energia
27%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 25018.90

Wytrzymałość
1978.189
3956.38
Prędkość
2272.2535
4544.51
Ujeżdżenie
2891.197
5782.39
Galop
1427.6455
2855.29
Kłus
638.647
1277.29
Skoki
3301.5195
6603.04
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 20 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: klaczWaga: 476 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzona: 11.03.2024
Hodowca: Nad Wigrami Zarobki: 1 922 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0723
Wyścigi kłusem 0692
Biegi przełajowe 0541
Konkursy skoków 0121
Zawody w ujeżdżeniu 0111
Potencjał genetyczny Suma: 20091.93
Wytrzymałość3179.89  Galop2292.84
Prędkość3580.86  Kłus1094.42
Ujeżdżenie4641.39  Skoki5302.52
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3179.89
3179.89
3179.89
3179.89
Prędkość
3580.86
3580.86
3580.86
3580.86
Ujeżdżenie
4641.4
4641.4
4641.4
4641.4
4641.4
Galop
2292.84
2292.84
2292.84
Kłus
1094.42
1094.42
Skoki
5302.52
5302.52
5302.52
5302.52
5302.52
Ta klacz ma 1953 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 20091.93 N nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja