Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
14:30
Energia
91%
Zdrowie
100%
Morale
83%

Umiejętności

Suma: 20765.19

Wytrzymałość
1188.175
2376.35
Prędkość
2175.085
4350.17
Ujeżdżenie
1958.72
3917.44
Galop
2737.79
5475.58
Kłus
569.96
1139.92
Skoki
1752.865
3505.73
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 21 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 517 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 31.10.2022
Hodowca: Klaudia Daca Zarobki: 4 717 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0046
Wyścigi kłusem 017135
Biegi przełajowe 01712
Konkursy skoków 0433
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 17129.53
Wytrzymałość1958.91  Galop4530.75
Prędkość3576.07  Kłus935.37
Ujeżdżenie3234.62  Skoki2893.81
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1958.91
1958.91
1958.91
Prędkość
3576.07
3576.07
3576.07
3576.07
Ujeżdżenie
3234.62
3234.62
3234.62
3234.62
Galop
4530.75
4530.75
4530.75
4530.75
Kłus
935.37
935.37
Skoki
2893.81
2893.81
2893.81
Ten koń ma 1656 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O30.75 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja