Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnokasztanowata
11:00
Energia
62%
Zdrowie
24%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13418.16

Wytrzymałość
588.345
1176.69
Prędkość
1497.921
2995.84
Ujeżdżenie
1550.515
3101.03
Galop
2165.491
4330.98
Kłus
375.03
750.06
Skoki
531.78
1063.56
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 30 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 473 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 27.04.2022
Hodowca: anqder Zarobki: 156 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 15400.79
Wytrzymałość1760.60  Galop4071.57
Prędkość3216.39  Kłus841.33
Ujeżdżenie2908.34  Skoki2602.55
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
35.63
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1760.6
1760.6
1760.6
Prędkość
3216.39
3216.39
3216.39
3216.39
Ujeżdżenie
2908.34
2908.34
2908.34
Galop
4071.57
4071.57
4071.57
4071.57
Kłus
841.336
841.336
Skoki
2602.55
2602.55
2602.55
Ta klacz ma 1484 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja