Fryz33

Staż : 1656 dni
Ranking ogólny : 353.
Fundusze : 6 540 138 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kasztanowata
08:30
Energia
71%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 15439.00

Wytrzymałość
625.755
1251.51
Prędkość
1692.52
3385.04
Ujeżdżenie
2192.2
4384.40
Galop
424.2255
848.45
Kłus
136.746
273.49
Skoki
2648.055
5296.11
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 10 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: ogierWaga: 488 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 06.12.2021
Hodowca: Luizka99 Zarobki: 955 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 01700
Biegi przełajowe 0300
Konkursy skoków 0011
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 14486.41
Wytrzymałość2291.59  Galop1653.09
Prędkość2581.89  Kłus790.38
Ujeżdżenie3346.39  Skoki3823.06
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: 20 K 3821.57 ~From Dead Evil~
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2291.59
2291.59
2291.59
Prędkość
2581.89
2581.89
2581.89
Ujeżdżenie
3346.39
3346.39
3346.39
3346.39
Galop
1653.09
1653.09
1653.09
Kłus
790.387
790.387
Skoki
3823.06
3823.06
3823.06
3823.06
Ten koń ma 1393 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 3823,06##### nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja