Hamburger

Staż : 336 dni
Ranking ogólny : 6081.
Fundusze : 1 072 899 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
08:00
Energia
91%
Zdrowie
100%
Morale
89%

Umiejętności

Suma: 2598.17

Wytrzymałość
58.7565
117.51
Prędkość
142.885
285.77
Ujeżdżenie
213.284
426.57
Galop
106.802
213.60
Kłus
46.1235
92.25
Skoki
731.2355
1462.47
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 5 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 171 cm
Płeć: ogierWaga: 485 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 07.02.2022
Hodowca: Koniowata_80 Zarobki: 1 267 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0003
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0001
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0033
Potencjał genetyczny Suma: 6494.37
Wytrzymałość1027.58  Galop743.42
Prędkość1155.93  Kłus355.89
Ujeżdżenie1498.66  Skoki1712.87
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-29.90
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1027.59
1027.59
Prędkość
1155.93
1155.93
Ujeżdżenie
1498.66
1498.66
Galop
743.426
743.426
Kłus
355.891
355.891
Skoki
1712.87
1712.87
1712.87
Ten koń ma 592 gwiazdki doskonałości.

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 6494.37 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja