martuniakc

Staż : 3323 dni
Ranking ogólny : 762.
Fundusze : 23 389 682 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
08:00
Energia
100%
Zdrowie
72%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13215.29

Wytrzymałość
750.28
1500.56
Prędkość
1390.505
2781.01
Ujeżdżenie
1242.695
2485.39
Galop
1755.115
3510.23
Kłus
357.2775
714.55
Skoki
1111.775
2223.55
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 26 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 507 kg
Maść: Cremello Urodzona: 29.09.2020
Hodowca: martuniakc Zarobki: 2 638 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0583
Wyścigi kłusem 09104
Biegi przełajowe 0452
Konkursy skoków 0974
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 11036.20
Wytrzymałość1261.57  Galop2914.45
Prędkość2304.67  Kłus604.24
Ujeżdżenie2085.13  Skoki1866.13
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1261.57
1261.57
Prędkość
2304.67
2304.67
2304.67
Ujeżdżenie
2085.13
2085.13
2085.13
Galop
2914.45
2914.45
2914.45
Kłus
604.246
604.246
Skoki
1866.13
1866.13
1866.13
Ta klacz ma 1047 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 1% nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja