Green Tea

Staż : 2728 dni
Ranking ogólny : 842.
Fundusze : 394 787 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 11789.48

Wytrzymałość
260.041
520.08
Prędkość
1414.265
2828.53
Ujeżdżenie
1279.86
2559.72
Galop
1786.935
3573.87
Kłus
198.606
397.21
Skoki
955.035
1910.07
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 23 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 501 kg
Maść: Gniada Urodzona: 19.07.2020
Hodowca: ananastia Zarobki: 1 702 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0003
Wyścigi kłusem 02000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 11293.75
Wytrzymałość1291.33  Galop2982.32
Prędkość2358.61  Kłus618.19
Ujeżdżenie2133.66  Skoki1909.62
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: ###ogr 11292.05 Cᴇʟᴇʙᴇs
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1291.34
1291.34
Prędkość
2358.61
2358.61
2358.61
Ujeżdżenie
2133.66
2133.66
2133.66
Galop
2982.32
2982.32
2982.32
Kłus
618.196
618.196
Skoki
1909.62
1909.62
1909.62
Ta klacz ma 1072 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K| 11293.75 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja