Peonia

Staż : 3044 dni
Ranking ogólny : 777.
Fundusze : 238 339 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnogniada
11:00
Energia
80%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 12580.21

Wytrzymałość
701.1745
1402.35
Prędkość
1333.381
2666.76
Ujeżdżenie
1209.565
2419.13
Galop
1706.3165
3412.63
Kłus
257.15
514.30
Skoki
1082.52
2165.04
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 17 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: klaczWaga: 500 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzona: 06.06.2020
Hodowca: Peonia Zarobki: 4 654 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0455
Wyścigi kłusem 010274
Biegi przełajowe 0127
Konkursy skoków 00105
Zawody w ujeżdżeniu 0038
Potencjał genetyczny Suma: 10858.06
Wytrzymałość1240.58  Galop2869.13
Prędkość2267.08  Kłus594.41
Ujeżdżenie2051.02  Skoki1835.82
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
85.98
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1240.59
1240.59
Prędkość
2267.08
2267.08
2267.08
Ujeżdżenie
2051.02
2051.02
2051.02
Galop
2869.13
2869.13
2869.13
Kłus
594.415
594.415
Skoki
1835.82
1835.82
1835.82
Ta klacz ma 1029 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 10858.06 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja