kozia

Staż : 1044 dni
Ranking ogólny : 4432.
Fundusze : 13 049 726 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 3744.54

Wytrzymałość
177.948
355.90
Prędkość
354.945
709.89
Ujeżdżenie
403.9115
807.82
Galop
562.78
1125.56
Kłus
75.367
150.73
Skoki
297.3165
594.63
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 3 lata 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 487 kg
Maść: Gniada Urodzona: 04.06.2020
Hodowca: kozia Zarobki: 64 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9432.56
Wytrzymałość1077.92  Galop2492.04
Prędkość1969.02  Kłus516.85
Ujeżdżenie1782.23  Skoki1594.50
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-69.72
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1077.92
1077.92
Prędkość
1969.02
1969.02
1969.02
Ujeżdżenie
1782.23
1782.23
1782.23
Galop
2492.04
2492.04
2492.04
Kłus
516.851
516.851
Skoki
1594.5
1594.5
1594.5
Ta klacz ma 886 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique2xblancrouge2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xrougeblanc2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xrouge2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonuscouleurKolor

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Omega nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja