Reed

Staż : 1508 dni
Ranking ogólny : 997.
Fundusze : 872 352 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Pinto Ciemnogniada Tobiano
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7661.46

Wytrzymałość
504.175
1008.35
Prędkość
1164.01
2328.02
Ujeżdżenie
923.915
1847.83
Galop
829.82
1659.64
Kłus
122.0525
244.10
Skoki
286.7575
573.51
Rasa: PintoWiek: 10 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: ogierWaga: 521 kg
Maść: Ciemnogniada Tobiano Urodzony: 28.02.2019
Hodowca: Gabigab Zarobki: 971 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0322
Wyścigi kłusem 01700
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7306.77
Wytrzymałość1237.84  Galop1378.61
Prędkość1927.56  Kłus401.44
Ujeżdżenie1526.28  Skoki835.02
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1237.85
1237.85
Prędkość
1927.56
1927.56
1927.56
Ujeżdżenie
1526.28
1526.28
Galop
1378.61
1378.61
Kłus
401.441
401.441
Skoki
835.028
835.028
Ten koń ma 673 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O7306.77--27,56 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja