Bella '

Staż : 900 dni
Ranking ogólny : 13423.
Fundusze : 2 303 402 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Siwa Jabłkowita Tobiano
10:00
Energia
98%
Zdrowie
100%
Morale
91%

Umiejętności

Suma: 251.78

Wytrzymałość
111.4195
222.84
Prędkość
1.431
2.86
Ujeżdżenie
7.325
14.65
Galop
2.8725
5.75
Kłus
2.8405
5.68
Skoki
0
0.00
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 9 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: ogierWaga: 454 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Tobiano Urodzony: 20.12.2018
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 35 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2827.60
Wytrzymałość726.93  Galop485.17
Prędkość241.72  Kłus243.20
Ujeżdżenie590.54  Skoki540.00
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-17.51
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Sługa Yggdrasila koń z krainy sebolusa
Matka: Koń zniknął
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
726.933
726.933
Prędkość
241.727
241.727
Ujeżdżenie
590.546
590.546
Galop
485.179
485.179
Kłus
243.207
243.207
Skoki
540.008
540.008
Ten koń ma 227 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 2827.60 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja