Coffee

Staż : 3204 dni
Ranking ogólny : 708.
Fundusze : 7 846 563 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Criollo Ciemnokasztanowata
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
91%

Umiejętności

Suma: 3132.31

Wytrzymałość
280.143
560.29
Prędkość
236.317
472.63
Ujeżdżenie
637.175
1274.35
Galop
130.7185
261.44
Kłus
184.5665
369.13
Skoki
97.237
194.47
Rasa: CriolloWiek: 16 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 150 cm
Płeć: ogierWaga: 459 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzony: 10.11.2018
Hodowca: Coffee Zarobki: 1 720 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 00627
Biegi przełajowe 0832
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 6360.28
Wytrzymałość1679.95  Galop694.88
Prędkość1188.42  Kłus785.85
Ujeżdżenie1426.55  Skoki584.61
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
16.73
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 20 •• MOON SHADOW ••
Matka: 20 gяιy
Criollo
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1679.95
1679.95
1679.95
Prędkość
1188.42
1188.42
Ujeżdżenie
1426.55
1426.55
Galop
694.888
694.888
Kłus
785.858
785.858
Skoki
584.617
584.617
Ten koń ma 578 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

14-28% ^ nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja