Siopas

Staż : 3989 dni
Ranking ogólny : 346.
Fundusze : 114 241 667 equus
Historia właścicieli
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4444.74

Wytrzymałość
220.2695
440.54
Prędkość
321.286
642.57
Ujeżdżenie
612.22
1224.44
Galop
418.7225
837.45
Kłus
539.515
1079.03
Skoki
110.358
220.72
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 18 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 161 cm
Płeć: klaczWaga: 500 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 01.03.2017
Hodowca: Smilla Zarobki: 1 985 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0022
Zawody w ujeżdżeniu 011710
Potencjał genetyczny Suma: 3929.18
Wytrzymałość444.68  Galop708.30
Prędkość617.62  Kłus914.16
Ujeżdżenie1038.66  Skoki205.73
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
90.96
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
444.68
444.68
Prędkość
617.627
617.627
Ujeżdżenie
1038.66
1038.66
Galop
708.308
708.308
Kłus
914.169
914.169
Skoki
205.738
205.738
Ta klacz ma 335 gwiazdek doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet2xbleublanc2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xvert2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

No nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja