Bae

Staż : 1695 dni
Ranking ogólny : 668.
Fundusze : 40 388 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Jasnosiwa
08:00
Energia
100%
Zdrowie
95%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4008.03

Wytrzymałość
228.252
456.50
Prędkość
421.737
843.47
Ujeżdżenie
374.939
749.88
Galop
531.81
1063.62
Kłus
112.0375
224.07
Skoki
335.242
670.48
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 25 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 493 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzona: 02.08.2016
Hodowca: Foglia Zarobki: 1 941 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 00210
Wyścigi kłusem 04136
Biegi przełajowe 01912
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3305.86
Wytrzymałość377.42  Galop874.57
Prędkość689.67  Kłus181.45
Ujeżdżenie623.95  Skoki558.78
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
65.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
377.421
377.421
Prędkość
689.675
689.675
Ujeżdżenie
623.954
623.954
Galop
874.575
874.575
Kłus
181.454
Skoki
558.785
558.785
Ta klacz ma 273 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Klacz 3305.86!57 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja