ijou

Staż : 2350 dni
Ranking ogólny : 942.
Fundusze : 711 916 equus
Historia właścicieli
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2228.11

Wytrzymałość
112.0575
224.12
Prędkość
220.327
440.65
Ujeżdżenie
243.397
486.79
Galop
173.148
346.30
Kłus
57.924
115.85
Skoki
307.201
614.40
Rasa: Kuc szetlandzkiWiek: 10 lat
Gatunek: KucWzrost: 106 cm
Płeć: ogierWaga: 300 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 01.04.2015
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 1 182 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 02611
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 2037.16
Wytrzymałość232.79  Galop344.64
Prędkość384.59  Kłus112.03
Ujeżdżenie425.59  Skoki537.51
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
61.26
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Kuc szetlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
232.79
232.79
Prędkość
384.59
384.59
Ujeżdżenie
425.594
425.594
Galop
344.643
344.643
Kłus
112.032
Skoki
537.51
537.51
Ten koń ma 147 gwiazdek doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Yasu nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja