Olcik

Staż : 1037 dni
Ranking ogólny : 41.
Fundusze : 7 493 008 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Cremello
16:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2045.05

Wytrzymałość
46.057
92.11
Prędkość
113.7835
227.57
Ujeżdżenie
327.8865
655.77
Galop
222.942
445.88
Kłus
288.7055
577.41
Skoki
23.15
46.30
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 11 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: ogierWaga: 467 kg
Maść: Cremello Urodzony: 23.03.2015
Hodowca: Cawallo Zarobki: 1 889 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0010
Konkursy skoków 0012
Zawody w ujeżdżeniu 04205
Potencjał genetyczny Suma: 2137.74
Wytrzymałość241.88  Galop385.22
Prędkość336.07  Kłus497.43
Ujeżdżenie565.13  Skoki111.98
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
81.42
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
241.887
241.887
Prędkość
336.071
336.071
Ujeżdżenie
565.135
565.135
Galop
385.228
385.228
Kłus
497.433
497.433
Skoki
111.984
Ten koń ma 157 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Og.2137.74*5.13 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja