1Truskawka1

Staż : 912 dni
Ranking ogólny : 6900.
Fundusze : 9 273 717 equus
Historia właścicieli
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 457.30

Wytrzymałość
49.5235
99.05
Prędkość
59.525
119.05
Ujeżdżenie
39.15
78.30
Galop
37.15
74.30
Kłus
16.15
32.30
Skoki
27.15
54.30
Rasa: Koń czystej krwi arabskiejWiek: 19 lat 2 miesiące
Gatunek: Pegaz wierzchowyWzrost: 148 cm
Płeć: klaczWaga: 418 kg
Maść: Bułana Urodzona: 22.02.2015
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 1 129 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0011
Biegi przełajowe 0006
Konkursy skoków 0071
Zawody w ujeżdżeniu 0004
Potencjał genetyczny Suma: 350.00
Wytrzymałość70.00  Galop62.00
Prędkość90.00  Kłus20.00
Ujeżdżenie66.00  Skoki42.00
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
60.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Uranos
Matka: Gaja
Koń czystej krwi arabskiej
100.0%
sangmedusePegaz

wytrzymałość: +3, prędkość: +4, ujeżdżenie: +4

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

San Frutello nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja